KORENİN EN ÜNLÜ MAKYAJ MALZEMELERİ

Merhaba arkadaşlar, Koreli kızların güzellik konusunda çok ayrı yöntemlere sahip olduklarını  sitemizde bulunan ''Koreli Kadınların Güzellik Sırları'' adlı  yazımızda belirtmiştik. Şimdi ise o konunu devamı da sayılabilecek bir yazıyla karşınızdayım. Bu yazımızda sizlere Kore'de bayanların en çok kullandığı makyaj malzemelerini araştırdım. Ben hep merak ederdim Koreli kadınların ciltleri nasıl bu kadar pürüzsüz görünüyor diye. Hatta bir başka yazımda bunlara değindiğimi tekrar söylemeliyim. Pürüzsüz olmalarını belki de bu ürünlere borçlulardır ha ne dersiniz? =) Şimdi sizlere bu makyaj malzemeleri nelermiş kısaca bahsetmeye başlayayım.


1.CHARMZOME; Bu marka Kore'den Japonya'ya  gönderilen ilk kozmetik ürünüymüş. Hatta baya ünlü bir marka Koreli kadınlar arasında. Aynı zamanda Koreli kızların en çok tercih ettiği ürünmüş. Ürünlerin fiyatları 25 - 35 dolar arasında değişiyor internet üzerinde. Çok ta pahalı değil ne dersiniz :)





2.VOV; Sıradaki markamız VOV. Bu ürün hakkında maalesef pek bir bilgim yok =( Ama genelde yapılan yorumların iç acıcı şekilde olduğunu söyleyebilirim. Dış ambalajları çok renkli ve ben şahsen bu markanın ürünlerini denemek için listeme ekliyorum şimdiden =)










3.THE FACE SHOP; Kore'deki kozmetik firmaları arasında en büyük 3.cü şirketmiş kendileri. Şöyle de denilebilir satış olarak en büyük hacme sahip bir marka. 








4.ETUDE HOUSE; Bu marka da Kore'de çokça kullanılan bir üründür. Kore makyaj ürünleriyle ilgilenen herkes bu markayı biliyordur. Bunlara göre böyle renkli makyajlar genç bayanlara özelmiş. Zaten yanda da görüldüğü gibi cici cici tasarımlar ve canlı renkler gözükmekte. Fiyatları da gayet uygun tabi diğer markalara göre. 





5.LANEİGE; Sıradaki markamız LANEİGE oldu. Kore'de oldukça ünlü bir ürün bu da. Araştırırken yapılan yorumları inceledim ve gayet iyi yorumlar vardı ürünleri hakkında. Ama uzmanlara göre 25 yas üstü bayanlar için daha uygun ürünleri bulunmaktaymış. Fiyatı da ne çok pahalı ne çok ucuz, yani ortada bir yerlerde :)



 Ürün listemiz bitti mi? Tabii ki hayır :) Daha bir sürü yazılacak ürün var. Başka bir yazımda da onları sizlerle paylaşacağım. İyi  okumalar =)
Önceki Yazı
Next Post »