PİNOCCHİO (2014) GÜNEY KORE DİZİSİ

Merhaba arkadaşlar, bu gün Pinocchio adlı dizi hakkında incelemelerim ve yorumlarımı yazacağım. Öncelikle dizimizin adının Türkçe manası Pinokyo anlamına gelmekte diyerek başlayalım. Yönetmenimiz Jo Soo-Won ve senaryo Park Hye-Ryun tarafından yönetilmekte. İlk bölümünü 12 Kasım 2014 tarihinde yapan dizimiz toplamda 20 bölüme sahip ve SBS kanalında yayınlanmış.
Dizimizin konusunda yerel bir Televizyon kanalında gazetecilik yapan bir grup gencin yaşadığı maceralar anlatılmakta. Başrollerini Lee Jong-Suk ve Park Shin-Hye paylaştığı dizimizde yan rollerde ise Kang Shin Il, Byun Hee Bong, Lee Pil Mo, Kim Kwang-Kyu, Jung In-Gi oynamakta.
Pinocchio Başrol Oyuncuları

Başrol oyuncuları özellikle çok başarılılar. Ayrıca yan karakterler de başarılı oyunculuklarıyla göz doldurmakta. Ayrıca senaryonun sıkmayan bir yapıda olması ve akıcılığı da sizi diziye hapsediyor. Diziyi izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ve hatta daha uzun olmasını istemeniz bile olası. Hüzün ile neşeyi bir arada barındıran nadir bir yapıda dizimiz. Şimdi yazımızın devamı Spoiler olacağından dolayı filmin konusunu detaylı öğrenince keyfiniz falan kaçabilir, buna dikkat ederek yazının devamını okuyabilirsiniz.


---SPOİLER---

Dizimizden biraz daha açarak bahsetmek gerekirse Choi Dal Po, küçükken ailesini üzücü bir kaza sonucu kaybeder ve Choi In Ha 'nın dedesi tarafından evlat ediniliyor ve artık yeni ailesi burası oluyor. Choi In Ha ise gençlik yıllarını üvey amcası olan Choi Dal Po ile geçirmektedir. Choi Dal Po ve Choi In Ha, ileride farklı kanallarda çalışarak birbirlerine rakip olacaklardır. Choi In Ha (Park Shin Hye) Pinokyo sendromuna sahiptir. Bu nedenle yalan söylediğinde hıçkırık tutmakta kendisini. Bu nedenle bu hıçkırık kendi başına tatlı işler açmakta. Fakat Choi Dal Po, Choi In Ha 'dan hoşlanmaya başlar ve bunu söyleyemez. Choi In Ha, duygularını açtığında Choi Dal Po da rengini belli etmeye başlar... Bu kadar ayrıntı yeter :) Devamını da sizler merak edin ve izlemeye koyulun haydi :) Dizi hakkında yorumlarınız varsa yazmaktan çekinmeyin :)


Önceki Yazı
Next Post »