KORE'Lİ KADINLARIN GÜZELLİK SIRLARI

Merhaba korenin büyülü dünyası takipçileri. Bu geceki yazımız aslında bütün kızların ilgi odağı olan bir konu olacak. Konuya bayağı bir ilginin de olacağından eminim. Koreli bayanların nasıl böyle pürüzsüz bir cilde sahip olduğunu herkes merak ediyor değil mi ? Düşündüğümüz zaman aşırı pürüzsüz bir cilde sahipler buda tabiki ilgi çekiyor. İşte ben de bu konuyu araştırdım ve bulduklarımı sizlerle paylaşmak istedim Şimdi sizlere Koreli kızların güzellik sırlarını paylaşacağım ve bunları kategoriler halinde tek tek yazacağım. umarın beğenirsiniz iyi okumalar :)  





1-YEŞİL ÇAY ; Koreli bayanlar yeşil çayla güzelleşiyormuş kızlar =) Yeşil çay bilindiği üzere bir antioksidan özelliğe sahiptir. Bu da yeşil çayın kırışıkları önleme özelliğine sahip olmasını sağlamakta olduğu için Koreli bayanlar güzelleşmek amacıyla sık sık yeşil çaya başvuruyorlar.







2-ŞEKER; Koreli bayanlar neredeyse şekeri hayatlarından çıkarmış durumdalar. Kızlar ise şekeri çok az denecek kadar kullanıyorlar. Şeker güzelleşmelerinde etkiliymiş kısaca.














3-PİRİNÇ SUYU; Koreli bayanların hayatında pirinç suyu çok önemli yer tutmaktadır. Pirinçten elde ettikleri tonik büyük anlamda ciltlerinin beyazlaşmasına katkıda bulunur. Bu suyu pirinci bir gün önceden ıslatıp elde ederler. Elde edilen pirinç suyuyla da kızlar yüzlerini yıkıyorlar. Bir de pirinç maskesini unutmamak lazım. Bu da pirinç unundan elde edilmektedir. Pirinç maskesinin özelliği ise güneş ışınlarına karsı cildi korumasıymış.






4- BB KREMLER; Koreli bayanlar fondöten yerine bb kremleri kullanmayı tercih ediyorlar. bb kremler fondötenler gibi gözenekleri tıkamadan ciltteki lekeleri kapayarak doğal görünüm sağlıyor. Bb kremler ayrıca cildimizi nemlendirmekteler ve kolay uygulanabilir yapıdalar. Bunun üstüne bir de kapatıcılığı gelince doğal olarak Koreli kızların vazgeçilmezleri arasına girmiş durumdalar. Tabi bu kremlerde yüksek miktarda güneş koruma faktörü olduğu için gözde ürünlerden olduğunu da biliyoruz ki Koreli bayanlar güneşten pek hoşlanmazlar =) Aslında Koreli bayanların güzellik sırları bu kadarmış kızlar çok ta zor şeyler değil bunlar ve denemekten zarar gelmez :) başka bir güzellik ile ilgili yazımızda görüşmek üzere :) <3 











Önceki Yazı
Next Post »